Monday 3 September 2007

Barça-Bilbao 3-1 (2a Jornada de Lliga, 02/09/2007): Anem despertant!

En un dia on semblava que no es podria veure el partit per TV, PPMATE i el canal GOLTV em van deixar seguir el Barça desde el Priorat via Internet!

El Barça ha jugat molt bé els primers 45 minuts. Durant la primera part el Barça ha dominat i fruit d'una falta i un penal sobre Henry, Ronaldinho ha avançat el Barça amb un 2-0 al minut 34.

A la segona part el Barça ha baixat el nivell, el Bilbao ha jugat més, i això s'ha traduït en ocasions pels Bilbains així com el primer gol marcat per Susaeta després d'una mala sortida de Valdés. Amb el 2-1 al marcador Toure Yaya ha marcat un gol semi-fantasma (no sembla que la pilota superi la línea de gol).

Acte seguit foren expulsats Márquez per doble groga, i Koikili per una violent entrada sobre Giovani Do Santos.

Dia de futbol dinàmic i presentació de l'equip al Camp Nou. Milito i Gio s'han presentat a l'afició, i hem tornat a veure un mig del camp molt potent amb Toure Yaya i Deco anant per totes, i Xavi posant la tècnica. Abidal s'ha mostrat com un defensa molt ofensiu. Al davant, Ronnie, Henry i Messi es comencen a entendre.

El MILLOR: Gio, Ronaldinho i Toure Yaya (+3, +2 i +1 punts)
El PITJOR: Márquez (-1, expulsió innecessària)