Thursday 13 September 2007

Barça-Nàstic 1-2 (Final Copa Catalunya, 11/09/2007): Derrota amb 18 baixes

Un Barça molt jove, tocat per l'absència de 18 internacionals, poc va poder fer enfront del Nàstic en la Final de la Copa Catalunya disputada a Palamós. Es va avançar el Barça als 5 minuts de la segona part, però el Nàstic va empatar poc després, concluïnt amb un 1-2 a 10 minuts del Final. Un partit bastant avorridot!

FC Barcelona: Jorquera; Córcoles (Fali, min.46), Botía, Oleguer, Silvinho, Marc Crosas, Dimas, Jeffren, Thiago (Abraham González, min.64), Ezquerro y Víctor Vázquez (Pedro, min 77).

Gimnàstic: Juanmi; Oscar Rubio, Mairat, Campano (Miku, min.57), Óscar López, Chabaud, David Sánchez, Gorka de Carlos, Abraham, Calle (Tati Maldonado, min.58) y Pinilla.

Gols: 1-0: Víctor Vázquez, min.50. 1-1: Pinilla, min.55. 1-2: Maldonado, min.80.

Àbitre: Álvarez Izquierdo. Mostrà targeta groga a Fali (min.73).