Thursday, 20 September 2007

Barça - O.Lyon, 3-0 (1a Jornada de Champions League, Grup E): Reacció Europea!El Barça comença la seva Champions League amb un 3-0 sobre un Olympique de Lyon que ha decebut completament. Un equip que portava anys amargant el Madrid en Champions així com arrassant a la lliga francesa, i sols van tenir 2 oportunitats en tot el partit.

Ha sigut un canvi de joc positiu respecte al que hem vist a la Lliga. El Barça s'ha avançat per un gol en pròpia porta gràcies a una acció de Messi. A la segona part, una jugada trenada entre Deco - Gio - Iniesta i Messi ha acabat amb el 2-0. Ja cap al final del partit, Henry ha fet el 3-0 i el seu primer gol després d'un rebuig del porter del Lyon a un bon xut de Gio.

Cal destacar els debuts de Gio i Bojan a Europa, així com un bon partit de Messi, Abidal, i Yaya. Ronaldinho ha estat substituït davant la seva incredulitat... però com no deixi d'anar de farra cada dia, el cos ja no li aguanta!

Els MILLORS: Messi, Abidal, Iniesta (3, 2 i 1 punts).
El PITJOR: Ronaldinho (-1 punt... El Barça juga millor sense ell!)

1 comment:

CresceNet said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

Custom Search